Rólam

Bogi

Bogi vagyok, a színek és a hangulatok embere. :)

Az ékszer - és kiegészítőkészítés nálam érzések és az alkotás együttes játéka. Szeretem kihozni az emberekben rejlő szépséget, megmutatni, hogy egy kis trükkel, színekkel, anyagokkal milyen ragyogóvá lehet tenni a megjelenést.
Maximalista vagyok és harmónia mániás, így szeretem, ha az általam készített/tervezett ékszer vagy kiegészítő nem csak viselőjéhez, de az alkalomhoz és a ruhához is illik.

Ez a kreatív munka szívet-lelket melengető percekkel van tele, öröm látni, ahogy az általam készített szépségek életre kelnek viselőiken, megkoronázzák megjelenésüket. Imádom a munkám - és ezt csak így lehet, teljes szívvel!

Várlak szeretettel az ékszeres facebook oldalamra (facebook.com/bogiekszer) is, ahol még több szépség közül válogathatsz!

Hungarian Wedding Award jelölt

Nagy megtiszteltetés ért a szakma részéről: Hungarian Wedding Award jelölt lettem 2013-ban, Az év kreatív vállalkozása kategóriában.
Ez a szakmai jelölés nagyon sokat jelent számomra, hiszen az munkám kapcsán a visszajelzést az elégedett vendégek és megrendelők jelentik.
Egy szakmai díj más, mert a szolgáltatók hetente több szolgáltatóval találkozhatnak az esküvőkön, így jelöltnek lenni számomra azt jelenti, hogy az esküvőiparban – akikkel nap, mint nap dolgozom – ismerik a munkámat, személyiségemet, elégedettek velem, és szeretnek velem dolgozni.